Cautare

525 de rezultate pentru "lungu aurel talpas" (7.45 secunde)
La doi dintre fostii membrii de vaza ai PNL, exclusi de Morega din partid, pentru ca au cerut schimbarea acestuia, respectiv Dorel Chiritescu si Aurel Popescu, nu li s-a dat voie sa intre la conferinta judeteana.Pe final, cei doi au reusit sa intre in sala si sa asiste la anuntarea rezultatelor.
Deputatul Aurel Nechita considera ca un alt guvern nu ar putea sa gestioneze in cele mai bune conditii criza in care se afla tara in acest moment.
Salarii cuprinse intre 2.000 si 3.000 de lei, primesc si angajatii Transelectrica (2.996,44 lei), ai Companiei Romane de Aviatie Romavia (2.813,29 lei), ai Societatii Nationale de Radiocomunicatii (2.580 de lei), ai Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime (2.445,04 lei), ai Metrorex (2.425,03 lei) si ai Companiei Nationale Aeroportul International "Henri Coanda" Bucuresti, unde castigurile medii lunare ale angajatilor sunt de 2.652 de lei, de aproape doua ori mai mult decat pe celalalt aeroport al Bucurestiului, "Aurel Vlaicu", unde se castiga in medie 1.277,81 lei.
Premierul Tariceanu a anuntat ca ministerul Finantelor pregateste un pachet de masuri, pentru a preintampina cresterea preturilor unor produse, fara a da detalii cu privire la produsele care vor face obiectul masurilor anuntate.Presedintele Rompan, Aurel Popescu, a anuntat, marti, ca pretul graului a crescut, in ultima saptamana, cu 0,1 lei pe kilogram, ceea ce va determina scumpirea painii in perioada imediat urmatoare, cel mai probabil pana la Paste.
Presedintele PD, Emil Boc, a anuntat ieri, la finalul sedintei Biroului Permanent National al partidului, ca s-a decis retragerea sprijinului politic deputatului Aurel Olarean, implicat recent intr-un incident cu politistii din Radauti.
In favoarea modificarilor aduse Regulamentului Camerei s-au pronuntat deputatii PNL - Mircea Iustian, PD - Daniel Buda, PC - Bogdan Ciuca, UDMR - Mate Andras Levente, si reprezentantul minoritatilor, Aurel Vainer.
Parlamentarii au venit cu un intreg arsenal de recuzita, social-democratul Aurel Simionescu aducand la tribuna Senatului un litru de ulei, precum si cate o punga de zahar, malai si orez pentru a argumenta cresterea preturilor la produsele de baza.
In sprijinul lui Funar a sarit colegul sau de partid Ioan Aurel Rus, care a spus ca Rusanu „isi bate joc“ de Opozitie si a amenintat cu parasirea salii.
Social-democratul Aurel Nechita a sustinut ca, o data la opt ani, apare cate o epidemie de rujeola sub guvernarile de dreapta, iar colegul sau de partid Vasile Soporan i-a recomandat actualului ministru al Sanatatii sa lase „aroganta atotstiutorului“ si sa se preocupe de epidemii.
Presedintele executiv al PSD Valcea, deputatul Aurel Vladoiu, a confirmar informatia si a adaugat ca demisia s-a produs chiar in ziua in care, la recomandarea organizatiei judetene, Viorel Popescu urma sa fie pus in discutia colegilor sai pentru unele declaratii care ar fi adus partidului anumite prejudicii de imagine.
Giurescu, Nicolae Breban, Ion Aurel Pop, Mihai Cimpoi si Eugen Simion. • In cadrul evenimentului, Fundatia Nationala pentru Stiinta si Arta, al carei presedinte este Eugen Simion, va prezenta operele fundamentale aparute in anul 2012 si va acorda premiile fundatiei.
Potrivit proiectului semnat de senatorii PRM Gheorghe Funar si Verginia Vedinas, de liberalul Tiberiu Prodan si de Aurel Simionescu din partea PSD, legea ar urma sa intre in vigoare de la 1 ianuarie 2007, iar tichetele de masa se vor utiliza numai pana la 31 decembrie 2006.
Dupa un schimb de misive, la un moment dat, mi-a scris ca a discutat cu cei din redactie, cu domnii Aurel Rau si Constantin Cublesan, si mi-a transmis solicitarea lor - eseul de care am amintit.
Paul Dobrescu, medic, Dumitru Iacob, tehnician agronom, Aurel Minciuna, secretarul UTC din comuna, Mircea Dulceata, el insusi mester de case, Nicu Andreias, factor postal, si atatia altii, toti tineri, cu familii, cu copii care vor creste, vor invata, vor deprinde meserii si, multi dintre ei, se vor intoarce pentru a lucra in casele parintesti, case care in aceste zile prind contur in comuna Radovanu.
Acestia sunt Aurel Bojenoiu, Manu Costache, Paul Dumitrache, Nicolae Giurgiteanu, Gabriel Nica, Ruslan Oprescu si Mihai Zdreala. Cel care va intruni cele mai multe sufragii va fi candidatul nostru pentru functia de subprefect", a spus senatorul Mario Oprea.
A venit nenorocirea aceasta peste noi si nu stim ce sa facem. Unii ne lamentam si ne gandim la sfarsitul lumii si la prezicerile lui Nostradamus.
Din punctul meu de vedere, o asemenea prevedere nu isi are locul in Codul de Procedura Penala, ci, eventual, in statutul magistratilor", opineaza judecatorul Aurel Ilie, de la Curtea de Apel Craiova.
A fost adoptat, de asemenea, un amendament al deputatului PRM Ioan Aurel Rus referitor la pedepsirea prozelitismului religios.
In aceasta categorie sunt inclusi Petre Gongu (PD), Aurel Bojenoiu (PNL) sau Dan Magla (PSD). Pentru functiile pe care le detin, ca membri ai CL Craiova, acestia sunt remunerati lunar cu 5% din salariul primarului, pentru sedintele de consiliu, la care se adauga 5% pentru participarea la intalnirile comisiilor.
Si tot ca un prim pas in "cariera" de ministru al Transporturilor - despre care a apreciat, pentru "Replica" de Constanta, ca nu este neaparat un lucru "formidabil", in conditiile in care Transporturile cumuleaza trei ministere, deci este un volum mare de munca -, democratul l-a demis pe directorul Aeroportului Aurel Vlaicu.
google-analytics.com